alberto iglesias 

kapat
  1. talk to her, todo sobre mi madre*, volver* ve the kite runner gibi sahane filmlerin sahane muziklerine imza atan muzisyen.
    #3351420 (yalnizlik mavisi, 03.05.2008 13:39 ~ 13:42)

© 2008 - uludağ sözlük

alberto iglesias başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alberto iglesias ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alberto iglesias nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce de teknik direktor olmak » uludag sozluk » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » hastayi korkutup ameliyata tesvik eden serefsiz » yaran yanlis okumalar » spa » indirme sirasinda net in gidip gelmesi » yankiler » fenerbahcenin sampiyonlar ligi basarisi tesaduftur » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » dengir mir mehmet firat » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » issiz adam » guzellik salonu » 12 temmuz 08 wladimir klitschko tony thompson maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » laz » ickisine ilac attigi erkege tecavuz eden kadin » ros hasana » ust uste 5 cocostar i midesine indiren hatun » tegmen » afrikaner » elnino1907 » ajda pekkan » 4 ekim 2008 rem istanbul konseri » 4 agustos » kurt erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » zehir » amr zaki » olmaz boyle sey » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci