alberto gilardino 

kapat
  1. ac parma'da parlamış,iki sene üstüste gol krallığını tek golle kaçırmış,genç,yetenekli forvet.ac milan'a giderek doğru bir hamle yaptı.2006 dunya kupasi'nda italya forması ile coşabilir.
    #216848 (Elendil, 06.05.2006 19:12)
  2. cenabet adam. önemli maçlarda genelde ayağında top bile tutamaz. ama bazı maçlarda da patır patır golleri saydırır. hakan sukur gibidir kendisi.
    #1489814 (eagle is free, 04.04.2007 10:15)
  3. fiorentina'nın milan'dan transfer ettiği italyan forvet. fiorentina ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.
    #3461033 (wAkE, 28.05.2008 20:17)
  4. fiorentina ya 14 milyon euro ya mal olmuş futbolcu.
    #3461096 (bleak poison, 28.05.2008 20:32)
  5. sırf ismi güzel okunduğu için günümün mahallele veletlerinin 9 aylık oynarken kaleciye gol attıktan sonra aynen aktarıyorum
    - cilardinyooooooo
    diye bağırıp kendilerini avutmasını sağlayan futbolcudur.
    #3461151 (mcclayton, 28.05.2008 20:46)
  6. rakip takım juventus'un 3 puan hayallerini takımı* 10 kişi kaldıktan sonra söndüren fırsatçı oyuncu.
    #3901585 (tu kaka bana, 01.09.2008 17:44 ~ 17:45)
  7. fiorentina'da yerini bulmuş forvet milan2da böyle işler yapamıyordu.
    #4065457 (alkolik imam, 09.10.2008 13:46)
  8. 26 ekim 2008 pazar günü oynanan Fiorentina-Palermo maçında elle gol atan Fiorentina forveti. Hakem golü vermiş ve Fiorentina maçı 3-1 kazanmıştır. Fakat bugün italyan futbol federasyonu televizyon görüntülerine dayanarak gilardino'ya 2 maç ceza vermiştir.
    #4149749 (unusual suspect, 27.10.2008 23:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alberto gilardino başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alberto gilardino ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alberto gilardino nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alberto gilardino. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » altin adimlar » benim hala umudum var » yozgat turkuleri » karik » agalloch » norev » michael phelps » lutfen buraya bakar misiniz onemli acil » kliplerdeki yangin vanasi patlatma ritueli » menemen garaj minibusleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » insanlari ikiye ayirma kriterleri » ezana duyarli muzik seti » gelen sutu kurtarip savunmasina kizan kaleci » tek eli havada robot milletvekili uretimi » light this city » not defteri » alderaan » nikos kazancakis » sevisirken i am legend diye bagirmak » insanlari tanimak uzerine