albert 

kapat
  1. bir yabancı erkek ismi.*

ünlü albertlar:

(bkz: albert einstein)
    (bkz: hey albert)
    #1813654 (spaltula, 24.06.2007 03:10)
  2. yavru, beyaz bir fok balığıydı..çok akıllıydı kendisi.
    #3540516 (ozgunhan, 15.06.2008 13:11)
  3. (bkz: albert park)
    #3540520 (isildur, 15.06.2008 13:12)
  4. (bkz: albert dürer), (bkz: albert camus) düşünsel boyutta destekde bulunan albert'ler.
    #3541852 (Siren, 15.06.2008 19:42)

© 2008 - uludağ sözlük

albert başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. albert ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu albert nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otuz kupona alinmadi bu vatan » turkiye de cinsellik kavrami » gozume toz kacti » bir memenin ardindan » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » of ulan of » kan uykusu » guney kore » olasi turk spor gazetesi haberleri » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » orgeneral sadi ozcan » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » cuneyt arkin vs polat alemdar » avrupa birliginin sozlugu okumasi » jan devrim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zafer oger » keske fener de olsak » mustafa uslu » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » kaltar » nefesim nefesine » ferigim » ergenekon » yaran cep telefonu mesajlari » yaran msn nickleri » ben hep kendime cikan bir yokustum » renaudot odulu » senaryo kabizi senarist » alparslan erdem » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili