albayrak in 55 nci yil reklamlari 

kapat
  1. * gazetelerde günlerdir tam sayfa yayınlanan prestij reklamlarıdır. *

ediT: akşam gazetesi ve bugün gazetesinde iki gün üst üste yayınlanması ilginiçtir. çünkü GRUP NORMAL OLARAK yeni şafak gazetesi DAHiL ilk gün bir çok ulusal gazeteye reklam vermiştir bu normal. ama artık ikinci gün de reklam vermesi enteresan. zira tam sayfa reklam vermek nerden baksan bi maliyet. *
    #2815971 (beyazyelkenli, 10.01.2008 03:47 ~ 04:35)
  2. nedense iddia ettiği hizmetler nedeni ile 55 yıldır bilinmeyen, ama daha çok erdoğan ile birlikte palazlanan firma.

sabancı, koç büyük sanayiidir ve bu anlamda albayakların bu reklamdaki söylemine uygun bir tarihleri ve bilinmeleri vardır. peki ya albayraklar?

55 yıldır varlar da neden erdoğan dönemi ile biz bu adamaları görmeye başladık?
    #2816007 (misisipikedisi, 10.01.2008 04:10)
  3. AKP YANLISI GAZETELERDE REKLAMLARI 1 HAFTAYA YAKIN SÜREDiR DÖNEN REKLAMLARDIR. bu reklamlar turnosol kağıdı gibidir, "işe yaramayacak" * gazeteye reklam verilmez.
    #2845344 (beyazyelkenli, 16.01.2008 04:08)
  4. türkiyemizde bir grup, şirketlerinin toplu halde reklamını holding ismi altında yapıyorsa bunun 3 nedeni olabilir;
    1-halka arz gündemdedir
    2-grup batmak üzeredir
    3-grup bir yerlerde fena halde yolsuzluk yapıyor veya ciddi bir mali destek sağladı kendisine*
    #2849121 (hayaser, 16.01.2008 23:14)
  5. daha iktidara geleli 7 sene geçti ne ara 55. senenizi kutluyorsunuz düşüncelerine salan reklam filmidir.

Söyleyin a dostlar akp iktidara geleli 7 yıl geçmedi mi? ne 55. yılı *
    #2849139 (ben bugun bunu gordum, 16.01.2008 23:16)

© 2008 - uludağ sözlük

albayrak in 55 nci yil reklamlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. albayrak in 55 nci yil reklamlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu albayrak in 55 nci yil reklamlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» prometeus » fethullah gulen in hic evlenmemesi » nessaj » her gece » bos bakiniz doldurma mafyasi » kaleci sacli adam » girisimci genclik » matbuat kanunu » larker » her seyi yasadigini zanneden insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci