alayinizin amina koyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gol amina koyim be
  2. vay amina koyim
  3. hugo nun amina koyim
  4. kufuru birakmam lazim amina koyim
  5. ne oldum dememeli noluyo amina koyim demeli
  6. ne koyim
  7. alo ne koyim
  8. alnina koyim
  9. mina koyim
  10. hugonun a....a koyim

© 2008 - uludağ sözlük

alayinizin amina koyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alayinizin amina koyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alayinizin amina koyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seoviyi yazar nicki sanmak » tsk nin kandil dagi ni vurmasi » esat edin » varligim turk varligina armagan olsun » kanalizasyonu olmayan koyde atik su parasi odemek » oruc tutuyor musun sorusuna verilen cevaplar » duygulari serbest birakmak » meydanbenim » matias emilio delgado » gunesin batidan dogmasi » 31 ekim 2002 fenerbahce panatinaikos maci » bevliyeci sevgilisi olan erkek » pancarli borek » karnibahar kokusundan kurtulmak » tuvalete en son kim girdi sorusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vucutta bocek oldugunu bir sure sonra farketmek » yureksagda » baca » test cozerken muzik dinleyen hoduk » yenilgilerden sonra kalan mac sayisini hesaplamak » man who sold the world » yol su elektrik » active worlds » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » al resmini ver resmimi » yasananlar anlatilmaz » lise de siranin en arkasinda cam kenarinda oturmak » bir sozluk celebritysi olarak guiza » badi ekrem » iyi geceler sozluk