alayim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben benzin alayim
  2. ben portakal suyu alayim
  3. diger soruyu alayim
  4. hangi gitari alayim
  5. bir kese buldum alayim
  6. anne ben bir hava alayim
  7. abdest alayim kafama sik
  8. hocam pi yi 3 e birak alayim
  9. ben biraz time out alayim
  10. ben uzerime hafif bir nick alayim

© 2008 - uludağ sözlük

alayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ameliye » radak emikis » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » le quattro stagioni » acid western » babasayfa com » happy go lucky » osman mumtaz rakmetil » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » parayi bulunca nick degistirmek » abdurrahman dilipak » bursa da ne ariyoruz zirvesi » kurt » prison sex » yom kippur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olu sessizligi » sarmasik » helyum » tahayyul etmek » 43 tane online yazar gormek » muzo » sumeru » orduevi » sol frame in mahkemeye donmesi » zarkava » besiktas » yabanci dil bilmek » evin » siklopentanoperhidrofenantren » osur dediysek sic demedik