alaturka modernlik 

kapat
  1. ayhan aktar'dan duyduğum tanımlama. belki ondan önce başka birisi de kullanmış olabilir bilmiyorum. bıyık bırakmamayı ya da kravat takmayı modern olmak için yeterli sana ama kafa olarak fazlasıyla gerici, muhafazakar insanları betimlemek için kullanılır. bir nevi görünüşle modern olunduğunu sanan, modernliği pek algılayamamış kişidir.
    #3263408 (perhan dujmovic, 13.04.2008 01:24)

© 2008 - uludağ sözlük

alaturka modernlik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. alaturka modernlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alaturka modernlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» white house » ingilizce bilmeyen yazar » universite bitince ailenin yanina donmek » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan » sokaktaki vatandas » turk ordusu abd ordusuna kafa tutar geyigi » politik ve stratejik arastirmalar toplulugu » telefonu sol elle tutup sag elle tuslamak » save me » ebulkasim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games