alan memnun satan memnun sana ne oluyo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alan memnun veren memnun
  2. memnun
  3. memnun etmek
  4. memnun kaygisiz
  5. memnun olmak
  6. akp den memnun olmak
  7. memnun suzgec
  8. memnun oldum
  9. tanridan memnun musunuz
  10. turkler hayatlarindan memnun

© 2008 - uludağ sözlük

alan memnun satan memnun sana ne oluyo başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. alan memnun satan memnun sana ne oluyo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alan memnun satan memnun sana ne oluyo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» timucin esen » sahur vakti » iskenceci bir mit ajani olarak fatih urek » yalnizligin anlasildigi anlar » mountain song » kedinin ilk firsatta evden kacmasi » sifir alacagim deyip sifir alan delikanli » metallica » akp bu ulkenin son talihsizligidir » aliyev le konustum sorun yok a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games