alaman 

kapat
  1. *
    yurdum insanının iki sessiz arasını boş bırakamaması hastaliğinin bi sonucudur. alman demek zorlarına gider alaman derler. aynı cinsler ibne ye de ibine derler.
    #1212245 (aksak tirtil, 26.01.2007 21:56)

© 2008 - uludağ sözlük

alaman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» babylon a d » meshur filozof laflari » uludag sozluk » bilinen ucu bir aradalar » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » ats iki » isleri kotu giden gammaz » radyo limon » vanilla fudge » youtube vs akp » miyehdiyznak » tayyip erdogan in ataturk u her firsatta ovmesi » the doors cafe » kemal kilicdaroglu » dinde mantik aramamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enkontinans » hiperkinezi » hezeyan » kaan sezyum » genocide » separasyon anksiyetesi » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » kafede yiyisen ciftleri ayiran garson » nissan qashqai » tosbaga etkisi » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » 21 inci yuzyilda slip mayoyla denize giren erkek » umraniye anadolu lisesi » edu dracena » klorofil