alakasiz entry de rte ye laf sokmak 

1. BU TAMAMEN BiR SANATTIR, ÖYLEKi Ki YERi VE ZMANI OLMADIĞI HALDE RTE YE GiYDiRMEK, LAF SOKMAK iSTEYEN BÜNYE BUNU KARŞISINDAKiNi DE RAHATSIZ ETMEMEKSiZiN YAPABiLMELiDiR Ki BU iŞ TE HARBi SANATTIR YANi. GERÇi RTE NiN ZATI ŞAHANELERi DE GiYDiRMEYE O KADAR MÜSAiT BiR BÜNYEDiRLER Ki BU DA GiYDiRiCi NiN iŞiNi BiR NEBZE OLSUN KOLAYLAŞTIRMAKTADIR.MESELA BU BAŞLIĞIN ALTINDA BiLE RTE YE GiYDiREBiLEN ARKADAŞLAR BU KONUDA USTALAŞMIŞLAR DEMEKTiR. ONLARIN DERiN TECRUBELERiNDEN FAiDE SAĞLANABiLiR.
    #1275500 (necromancer, 08.02.2007 15:09)
  2. yanlış bir uğraştır. ne uğraşacağım o adamla ben o adamın nırı nırı nırı....

**
    #1275508 (Bushi, 08.02.2007 15:11)
  3. sekil 1- b

ülkesinin yönetilmek yerine satılmasını, yalandan milliyetçilik yaparaktan milletin kandırılmaya çalışılmasını, yollayanı, elçisi, belli olan dinin, araya başka adamlar alarak siyasi rant için kullanılmasından rahatsız olan bünyenin yaptığı eylemdir.
    #1275564 (kelmajeste, 08.02.2007 15:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alakasiz entry de rte ye laf sokmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alakasiz entry de rte ye laf sokmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alakasiz entry de rte ye laf sokmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alakasiz entry de rte ye laf sokmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » sevisirken ezan okunmasi » dis fircalarken muslugu acik birakmak » flir » proleter devrim » duz adam » malcolmriver » fidelcastro » genleriyle oynamak » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » test pilotu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dtp nin karadeniz de secim propagandasi yapmamasi » yavuzum » damla sakizli turk kahvesi » uzgunum » mehmetcige orospu cocugu demek serefsizligi » tartisma oncesi balon patlatma ekolu » isvicreli bilim adami » izmit in devamli sican kuslari » ak posta » ugly