alakasi yok 

kapat
  1. bir konu hakkında tezini savunan kişinin, karşıdaki insanın sarfettiği fakat kendisine göre alakası olmayan anti tezlere, anında cevap vermek için geliştirdiği söylem.
    #1142324 (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 12.01.2007 15:56)
  2. (bkz: uzaktan yakından alakası yok)
    #1142526 (enginar, 12.01.2007 16:39)
  3. göt olmasına ramak kalmış bünyenin, son çırpınış babında savunma cümlesi.
    #1142565 (BlindGuardian, 12.01.2007 16:46)
  4. karsisindaki insani daha iyi inandirmak icin "allakasi yok" olarak degistirilebilen aciklama.
    #1142609 (calemityceyn, 12.01.2007 16:56)
  5. diğer versiyonu için (bkz: ne alakası var?)
    #1142615 (goruntuvarsesyok, 12.01.2007 16:57)
  6. acayip bir versiyonu için;
    (bkz: alekesi yok).
    #1142669 (spartakus, 12.01.2007 17:12)

© 2008 - uludağ sözlük

alakasi yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alakasi yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alakasi yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » bu baglamda » eyes wide shut » turbanli » sol frame » turkiye devrimci genclik federasyonu » dusunce akimi yavaslamasi » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » super semih trailer » sinavda mesaj atmak » yarim anu ben aglarim » deft » allah » hipnoz » mark jackson » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metro turizm in kasar hostesleri » hamsi » swh » dunyadevletleri com » kurtalanekspress » onurkul » matrixxx » cok yorgunum » reich » su ismiyle ilgili yapilan igrenc espriler » psychosexual development » ingilizce entry yazan yazar » fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan » frida kahlo » gunun ilk isigi