alacakaranlik kusagi 

kapat
  1. her bölümde kısa hikayelerin anlatıldığı, trt1' in unutulmaz fantastik dizisi.
    (bkz: the twilight zone)
    #186244 (oylumunelumune, 21.04.2006 00:13)
  2. -bir zamanların korku dizisi.
    -ayrıca alaca karanlık kuşağı günlük dilde "korkunç,dehşete düşüren olaylar silsilesi" olarak da kullanılmaktadır.
    #186250 (asiti kaçmış kola, 21.04.2006 00:16)
  3. gecenin kör vaktinde yayınlanan ve herkesin korkmak için bekleyip tv karşısında uyuya kaldığı korku dizisi
    #187967 (enterezan, 21.04.2006 17:34)
  4. en son kanal 7 de yayınlandıktan sonra bir daha yayınlanmayan dizi.
    #551349 (markasiz, 17.08.2006 21:07 ~ 19.11.2006 22:41)
  5. pazar geceleri uykusuz kalmaya sebep olan trt dizisi. Jenerik müziği ise manhattan transfer tarafından seslendirilen twilight zone idi.
    #1567018 (magictouch, 25.04.2007 01:33 ~ 26.04.2007 19:26)
  6. tekrar yayınlansa da izlesek dediğim absurt olaylar zinciri.

öyle altımıza falan yapmazdık ama tüylerimiz diken diken olurdu her bölümün sonunda, ki bu da alta yapmaktan daha korkunç bir şeymiş, sonraları anlaşılırdı. birkaç gün boyunca tekrar hatırlayıp gene tüylerimiz diken diken edilirdi.
    #2552932 (filozofil, 03.11.2007 22:38)
  7. yaratıcısı*rod serling olan dizi.
    #3087662 (vakur, 03.03.2008 13:07)
  8. bir benzeri cnbc-e'de her pazar yayınlanmakta. hatta şu anda yayında, izliyorum.
    #3412285 (sapade, 18.05.2008 12:43)
  9. seyretmesi çocukluğumun lükslerinden biri olan, kahramanları hep değişen ama hep tırstıran bir dizidir. aynı döneme rastlayan birde mavi ay adlı dizi vardır. david ne kadarda yakışıklıdır öyle. alacakaranlık kuşağı neredir, mavi ay neredir..alakayı kurabilene bravo denmelidir.
    #3431170 (colchicum, 22.05.2008 13:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

alacakaranlik kusagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alacakaranlik kusagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alacakaranlik kusagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about alacakaranlik kusagi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» twilight zone » alacakaranlik » 80 lerde cocuk olmak » esefle kinamak » ulu tv icin program onerileri » the twilight zone » alacakaranlikta » ayni filmi elliden fazla kez izlemek » denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » demirci » metal damage » anyway » butcher » ali poyrazoglu » date » yuce elf dili » pulp » basimla beraber » sebnem bozoklu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » guzide degerler ve kufur » louisy joseph » saint augustine » ungoliant » birmilyon com » ozur dilerim gec kaldim » likidite tuzagi » cop adam » capsaicin » kendi kendine hayran olan zat