alabros 

kapat
  1. ilkokul çocuklarini berbere goturup soylenen kilit kelime..bu saç sekli 3 numaraya yakin tepeler biraz daha uzun ve saçlar one dogru düzdür.eskiden pehlivanlarin nizami sac tras sekli oldugu soylenir...
    (bkz: subay traşı)
    #261847 (BoHeMiaN, 19.05.2006 18:13)
  2. (bkz: kızıl nehirler)bu kitapta sürekli bahsedilen saç kesimi modeli..
    #261850 (internettin, 19.05.2006 18:14)
  3. fırça saç modeli diye de bilinen 10 yıl öncesine ait saç kesimi.
    #2515699 (soulsick, 25.10.2007 10:31)
  4. yeni modeli için:
    (bkz: bol joleli onu kalkmis alabros)*
    #2515702 (galapagoslu iguana, 25.10.2007 10:33)

© 2008 - uludağ sözlük

alabros başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. alabros ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu alabros nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» depreciation » yigit ozgur esprileri » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » ne olacak bu sagin kompleksi » bosa cikmis volkan demirel bakisi » memur olmak » bulbulun cilesi » bana bir masal anlat baba » fausto zonaro » depersonalizasyon » gocebe yazar » universiteye otobusle giden insan » espresso » interview » vedad ibisevic » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hazar golu » jean marie gustave le clezio » robert enke » insan kurban etmek » saga donuste yayaya yol ver » iste gidiyorum » ataturk donse beklenen mansetler » tesettur icine g string giyilmesi » kediye kafa atan mucahit fare » pos makinasi » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » randy rhoads » neset ertas » akdeniz universitesi » poseidon dan kacis