al sana bes kapak ver bana bir tabak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 5 kapak 1 tabak
  2. 5 tabak 1 kapak
  3. bu da sana kapak olsun
  4. bir sana iki bana
  5. bir sana bir bana
  6. bir sana bir de bana
  7. 1 sana 1001 bana
  8. once ben sana sonra sen bana
  9. ben sana yazdim sen de bana yaz
  10. sana bana yeter

© 2008 - uludağ sözlük

al sana bes kapak ver bana bir tabak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. al sana bes kapak ver bana bir tabak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu al sana bes kapak ver bana bir tabak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gokce firat » oraklacekicledevrim » ilac gibi » gigli » hyperion » muskara » cebelitarik » mouse ile sinek oldurmek » aslanin agzina kafa sokmak » cilgin dersane kampta » bebelere tematik kanal » tosya » betul demir » fenerium maraton » radio control » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deniz kestanesine basmak » ekmeksiz yemek yiyen insan » turkan soray » bagirarak sevismek » dinci gazetecilik » allah kadina guvenseydi zar yapmazdi » cikista senlik var » muson dugunu » uzundur sarkar oksayinca kalkar » herkes gibisin » sabrina tavernise » afra tafra demokrasisi » hadi deli oglan hadi belime dolan » miguel veloso » biyonik bebek