al iste ilk entarin benden gule gule giy 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gule gule lafiyla koca bir sarki yapmak
  2. gule gule efes pilsen hos geldin hurma
  3. gule gule demek icin henuz erken
  4. gule gule demek ve yasama devam etmek
  5. gule gule yazisini gorunce uzulmek
  6. gule gule 2008 hosgeldin 2009
  7. sagci solcu gule gule akp li chp li hos geldin
  8. hayri gulle ile 2008 e gule gule
  9. gule gule sayin sezer
  10. gule gule erik gerets

© 2008 - uludağ sözlük

al iste ilk entarin benden gule gule giy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. al iste ilk entarin benden gule gule giy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu al iste ilk entarin benden gule gule giy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mono » bodrum » mariachi » bjk » gama bomb » imper » enderun sevgiler » zirvato » shutter » riders on the storm » aktutun saldirisindan sonra gazete mansetleri » zencilerin sozlukte yazar olmasi » fenerbahce ye teknik direktorluk icin basvurmak » 35 lik pipiyle bayramlasmak » abd ullah gul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baslik ve nick uyumu » turk silahli kuvvetleri » facebook » jean valjean » emre belozoglu » 125 » bursaspor taraftari » penisin amansiz vajina dusmanligi » beymen » konusmaya yeni baslayan bireyin ilk sozleri » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » telefonla mac anlatilan zamanlar » man who sold the world » julius aghahowa » 12 temmuz 08 wladimir klitschko tony thompson maci