al bu da tersten 

kapat
  1. dün akşam sonuna yetiştiğim çocuk kavgasındaki son söz. ben yetiştiğimde çocuğun teki diğerlerine nah çıkarıyordu. daha sonra sırtını döndü, ben gideceğini düşünürken, sırtı diğerlerine dönük halde sağ eli ile omuz üstünden hepsine tekrar nah çıkarıp bağırıverdi, "al bu da tersten". *
    #403863 (deep, 07.07.2006 12:20 ~ 08.07.2006 09:21)
  2. deep in yüzlerde tebessüm yaratan, basından geçmiş komik bir olayı sözlüğe taşıdığı entrysi. gerçekten komik bir vaka, ince bir detay, bunun sözlüğe yazılmasından daha doğal ne olabilir ki. anketler tukaka, argo yasak, siyaset sakat, futbol iyyrençç, bilgi içerikli entryler eksi oylanır, ne kaldı geriye kardeşim, ne yazalım. deep gibi iyi bir yazarın nispeten iyi bir entrysi için ağır bir yorum olmuş, beğenilmiyorsa eksi oylamak kafidir bence. herkes kötü bulup eksi oylarsa yazarda bir sonuca varır böyle entryler girmez. yazarların sevkini kırmamak lazımi diye düşünüyorum, karma sistemi konuyla alakalı bir çok soruna çare bulacak derim..
    #404050 (lazy pigeon, 07.07.2006 13:41)
  3. (bkz: kötü söz sahibinindir)
    (bkz: çelik ayna)
    #404054 (redwinemania, 07.07.2006 13:42)
  4. süper bir konu, harika bir anlatım ve ifade biçimi. deep yine döktürmüş diyeceğim başlık.. * *
    #405843 (trablus, 08.07.2006 09:08)
  5. sana bu sözun karsılıgını vermek ısterdım ama sen degmezsin.
    #676326 (pascal 1903, 29.09.2006 04:22)

© 2008 - uludağ sözlük

al bu da tersten başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. al bu da tersten ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu al bu da tersten nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olasi 2008 erken secim sonuclari » seri eksi oy veren ibnenin seri halde eksilenmesi » mete cakir » neredesin firuze replikleri » basligimtrak » gunluk hayatta sozluk basligi dusunmek » kizlari tuvalette dusunmek istememek » izmir » yanlis numara diyaloglari » mutfak oyunculari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci