al ain 

kapat
  1. birlesik arap emirlikleri şehri ve aynı ismi taşıyan birleşik arap emirlikleri ligi futbol takımlarından.
    #2994223 (cNyT, 12.02.2008 21:32)

© 2008 - uludağ sözlük

al ain başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. al ain ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu al ain nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radyo uludag » spa » kimsenin sallamadigi yazarlar » sea wolf » jeffrey kahane » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » yavsak sozluk yazarlari listesi » rtuk » somnambulizm » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » miyehdiyznak » basortusu yasagini savunan solcu » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » lsd » paramnezi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » herkes mi sevgilisinden ayrildi » banco de gaia » eski tatar sevgili » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » bogaz agrisi » these living arms » dogu turkistan islam cumhuriyeti » kadir misiroglu » nickmator » tromboanjitis obliterans » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » norotransmiter » bir turk ile bir yunan arasindaki farklar » yalanciktan olmus gibi yapip evdekileri korkutmak » yeni baslayanlar icin insanlik