al ahly 

kapat
  1. mısır liginde yer alan futbol kulübü. renkleri kırmızı-beyazdır. 32 kez mızır ligi şampiyonuolmuşlardır.

cm 01-02 de ise çok iyi oyunculara sahip kulüptür.
    (bkz: wael reyad)
    (bkz: ibrahim said)
    #2026080 (ofkeli kalabalik, 28.07.2007 12:09)
  2. en büyük rakibi zamalektir. al ahly - zamalek derbileri çok tansiyonlu geçer ve genelde yabancı hakemler yönetir. bir keresinde mustafa culcu yönetmişti. yalnız kahire'de halkın çoğunluğunun zamalek taraftarı olduğunu görürsünüz.
    #2651649 (city walk, 01.12.2007 21:32)

© 2008 - uludağ sözlük

al ahly başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. al ahly ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu al ahly nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mavi tur » sozumona » umut sarikaya » yom kippur » bikini bolgesini bronzlastirmak » basliklari alt alta okumak » yasa mustafa kemal pasa yasa » ak akcenin kara gun icin olmasi » politika dergisi » kronik kuzu » devrimci » ergenekon iddianamesi » otobuste on koltukta sapitan cocuk » orgeneral sadi ozcan » karamboldedans » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » sana suresiz izin veriyorum » televole moderasyon » vicortus » yalcin kucuk » ergenekon u sulandirma plani » izlanda nin satisi » sag bilege tecavuz eden parcalar » capa » tatilde calismak » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » gulen karaman » antares alisveris merkezi » ozru kabahatinden buyuk » norton ghost