akustikcinayet 

kapat
  1. beşinci nesil yazar... *
    (fatal, 16.03.2008 14:16)
  2. ses'le ilgisi olduğunu sandığım yazar.
    (m m m, 18.03.2008 02:49)
  3. edebiyat ve tarih üzerine girdiği yorumlarla şahsen dikkatimi çekmiş yazardır. sözlüğün okunabilitesini * arttıran nadir şahsiyetlerden...

ayrıca söylemeden duramayacağım, isim tahlili yapacağım:

akustik: sesle ilgili, sesi inceleyen (benim aklıma niyeyse senfoni gelir hep, uyum ve bütünlük) *
    cinayet: tarife hacet yok, birinin bir başkasını bilerek ya da bilmeyerek öldürmesi.

bu iki kelimenin bileşimi pek tabi ilk katmanda mantıklı bir sıradan okur için pek bir şey ifade etmeyebilir ama derin yapıda karşımızda, jean c grange katillerinden daha sanatkar biri olabilir.

e şimdi senfonik bir cinayetin akustik temayülleri gelir aklıma. ve eğer isimler insanların karakterini gerçekten etkiliyorsa -takma falan farketmez- çok eğleneceğiz demektir... *
    (oyuncakdunya, 19.03.2008 11:16)
  4. her rastladığım entrysi az çok bilgi içeren, sözlük adına, bilgi adına faydalı yazar.
    (nevarki, 09.04.2008 20:57)
  5. dikkat çekici entryleri ile takip etmeye çalıştıklarımızdan.
    (fobia, 12.04.2008 23:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 12 mayis 2008 duman edirne konseri » bey u sira » dusun tasin azicik da kasin » izmir in tarihi eserleri » isik hizi » markanin urunun kendisi sanilmasi » bbg eray » ardi ardina bkz veren ibne » pembe boklu kizlardan beklenmeyen hareket gelmesi » eva longoria » mezarlikta zengin fakir ayrimi » diyatome » begenilen kadro gormedim » tuvalet yazilari » aclik kader olamaz » kralice nin yanagindan makas almak » kole » gangbang » medya tekeli olarak aydin dogan » ben her gun en az 2 ogun sevisiyorum olum » kralice elini uzatmadan el uzatilmaz » girne » tamally maak » 62 » counter strike da t tusuyla iz birakmak » burger king tikla gelsin » chicago » jakuzide osurmak » tuncay ozkan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa