aktivasyon bekleyen 

kapat
  1. ben de bir sözlük yazarı olacağım, gerektiğinde ayar vereceğim, yer yer şamata yapacağım, var olan bilgimi de cömertçe paylaşacağım, kısa dönem çaylaklığı vatan sağolsun nidalarıyla kabul edeceğim diyen ahmetler, ayşelerdir.
    (impayatoy, 26.03.2006 05:29)
  2. sözlükte yaşanan moderatör yoğunluğu nedeniyle genelde uzun bir süre bekleyen çaylak mensubu.
    (thetempleoftheking, 12.08.2006 22:21)
  3. (bkz: oyalama beni namık)
    (laedri, 25.08.2006 12:01)
  4. ben aktivasyonu yanlış anlamış olmamayım, içerde bir işler dönüyor ama hadi bakalım, insanı.
    (kelebek etkisi, 24.01.2007 18:06)
  5. dinlenme yeri,sevinçli bi bekleyiş..

+yaşasıııın bende sözlük felan okucam" tripleri.
    (tellioglu, 22.04.2007 22:54)
  6. günümüz itibariyle 280 dolaylarında olan sözlüğün tüyü bitmemiş yetimleridir...
    (MidNiGhT, 29.07.2007 20:46)
  7. e hadi artık nidalarıyla klavyenin tuşlarına şevkle vuran insan toplulukları.
    (rweasley, 29.08.2007 11:40)
  8. mensubu olduğum ve sayının azalmasını beklerken* aksine sürekli artan grup
    (kombinasyon, 06.10.2007 13:34 ~ 11.10.2007 18:19)
  9. site içinde çaylakların oluşturduğu, kendilerini site yetkililerinin pek de dikkate almadıklarını düşenen ve bunu her fırsatta dile getiren bir sıradan kalabalıktır...ama birçoğu bu konuda yanılsama içindedir çünkü site de her yazılan entrynin dikkatle irdelendiği kanaatindeyim.
    (trajikomik, 28.02.2008 10:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» visne curugu » asi » besi bir yerde » jason statham » cehenneme gidenin soyleyecegi ilk sozler » turan dursun » faruk bayar » hazreti muhammed yasasaydi olabilecekler » para » universitede sigaraya baslayan genc » burun kakmak » eti cici bebe » ilhan irem » cifte moderatorler » youtube » aska inanmamak » entelektualizasyon » icine girilen kucuk kaygan delik » nimet cubukcu » aninda goruntu show » kripteks » jennifer s body » kralice nin yanagindan makas almak » zincirleme baslik tamlamasi » elrond un kulagina pitik atip kacmak » vadideki zambak » y tu mama tambien » nihilist yazar » cinasli kafiye a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa