aktif gay 

kapat
  1. hemcinslerini düzmekten hoşlanan ipne biçimi. toplum içerisinde bunlara gotcu de denilir. pasife oranla daha delikanlı bir ipnelik türüdür.
    #954725 (shalamar, 05.12.2006 19:48)
  2. sadece türkiye'ye özgü sınıflandırma biçimlerinden doğan bir vaka. hatta bu aktifler "ben aktifim ibne değilim" derler ki insanın aktif pasif dinlemeyip kızılcık sopasıyla dalası gelir.

sonuç olarak gaydir efendim, ister altta olsun ister üstte. eğer "pasif" olarak adlandırılan kişiler "ibne" ise bunlar "ibnenin hası"dır.
    #1845458 (ozz le grand, 30.06.2007 19:56)
  3. delikanlı geçinen gayliğini içine sindirememiş tiplerdir bunlar. ben vermem ama sikerim mantığıyla yaşarlar.
    hayır madem aktifsin git karşı cinse, neden kendi cinsinle ilişki yaşıyosun? *
    #2039815 (maskot, 30.07.2007 20:00 ~ 20:02)

© 2008 - uludağ sözlük

aktif gay başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aktif gay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aktif gay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» templar » eksi oy veren ibnenin ermenistan a oy vermesi » the mist » yildiz kaymasi » savasa hayir » cantasini eliyle degil dirsegiyle tasiyan kizlar » raziel » beyenmek » son dakika » olympos a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games