aksiyon dergisi 

kapat
  1. time dergisi ayarında kaliteli dergi.
    (bkz: aksiyon)
    #830766 (dr rocco amca, 08.11.2006 14:22)
  2. 2 ytl fiyatında haftalık dergi..

haftalık tirajı ile en çok satan dergi.
    #1662189 (bilgehan, 19.05.2007 15:20)
  3. ali bayramoglu,nedim hazar gibi kaliteli kalemlerin yazdigi dergi,
    #2735758 (bilgehan, 23.12.2007 19:01)
  4. sloganı "sahaya inen dergi." dir. gündemdeki olayları derinlemesine araştırmalarla irdeler. kaliteli yazarları mevcuttur.
    #2735822 (fuzuli, 23.12.2007 19:16)
  5. hocaefendi'nin sayıları 10'u geçen neşriyatlarından sadece birisidir. çok ehemmiyet vermeyin.

(edit: cemaat içinde, cemaat'in en dışarıya yönelik mecmuatı olarak kabul edildiğinden "hocaefendi for beginners" yani başlangıç seviyesi şakirtliğin en çok okutulan eserlerindendir. aslına bakılırsa o kadar dışarıya yöneliktir ki; bazen beginner bile değil, "for the very first initiative" tarzı bir yaklaşım görülür bu dergiyi dağıtan cemaat abilerinde.)
    #2735829 (bl, 23.12.2007 19:17 ~ 19:21)
  6. microsof' ta başörtüsü 'error' vermiyor! yazısı için...
    http://www.aksiyon.com.tr/detay.php?id=30925
    #3808278 (crazyhodja, 12.08.2008 17:41)
  7. her hafta alıp büyük bir beğeniyle okuduğum bana çok şey kazandıran yazarların bulunduğu kannımca türkiye'nin en nitelikli dergisi. ahmet taçgetiren ve ali bayramoğlu okumak ayrı bir zevk.
    #3889694 (stratosfer, 29.08.2008 23:31)

© 2008 - uludağ sözlük

aksiyon dergisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aksiyon dergisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aksiyon dergisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birak obama bu isleri » ofidofobi » cahillikler kitabi » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » bismillahirrahmanirrahiym com » boru mu bu boru mu bu boru mu boru mu boru mu bu » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » bak su yumurcaga » otomutilasyon » hic fake hesabi olmayan yazar » prognoz » no country for old men » zibanmak » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » tip fakultesi ogrencisiyim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kucukluk sanrilari » ekstazi » desmond david hume » prevalans » the diving bell and the butterfly » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » ulseratif kolitis » stupor » edidir edi » yuksek sakatat » isletme » vucut hareketlerinden elektirik ureten alet » disgrafi » hela yerine wc diyen vatan haini » pesin edit