aksaray daki zehirlenme vakasi 

1. birkaç gün önce başgöstermiş ve 3000 civarındaki kişiyi hastanelik etmiş olaydır. sebebi bilinememekle beraber şehir şebeke suyunun da temiz olduğu anlaşılmasıyla bu zehirlenmenin nedeni de gizemini korumaktadır.
    #3411145 (arabaciarabayatasget, 18.05.2008 01:19)
  2. zehirlenen kişilerin sayısı her gün artmaktadır. yetkililer kameralar karşısında çeşme suyu içerek suyun temiz olduğunu ispatlamaya çalışmıştır. umarım temzidir yoksa ona inanıp suyu kullanmaya devam eden binlerce insan riske atılmıştır.
    #3425615 (johnnyturhan, 21.05.2008 04:08)
  3. belediye başkanı yardımcısının ''bakın looo sular temiz,mis gibin, bak ben içiyorum siz de rahat rahat için'' diyerekten şebeke suyunu basının karşısında lıkır lıkır içmesinin ardından zehirlenme teşhisiyle hastaneye kaldırılmasıyla kişisel yaran basliklar listemde top 10'a girmiş vakadir.
    #3444114 (neokurumneyazarim, 25.05.2008 02:38)
  4. olayın ortaya çıktığı gün vali sebati buyuran'ın izinli olarak adana'da olması, belediye başkanı nevzat palta'nın resmi ziyaret için suriye'ye gitmesi, il sağlık müdürü akin sudemen'in seminer için antalya'da bulunması hasebiyle vekaleten yerlerine bakan kişilerin çelişkili açıklamalarının ardından boka sarmış olaydır.
    #3444135 (neokurumneyazarim, 25.05.2008 02:42)
  5. aksaray belediyesi'nin kelimenin tam anlamıyla sıçtığı olaydır.olaydan sonra su arıtma cihazı satan bir firmanın şehrin en büyük alışveriş merkezinde açtığı standı sudaki pislikleri vatandaşa gösteriyorlar diyerek büyük baskılar sonucu kapattırmışlardır ki rezilliğin daniskası bu olay için tüm sözlük ahalisinden büyük bir alkış istiyorum.
    #3444158 (neokurumneyazarim, 25.05.2008 02:47)

© 2008 - uludağ sözlük

aksaray daki zehirlenme vakasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aksaray daki zehirlenme vakasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aksaray daki zehirlenme vakasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» little child » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » faik » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » yapilmis en aptalca dalginlik » uyumadan once the bards song dinlemek » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » sigara icemeyen insan » yaran cep telefonu mesajlari » kadin erkek esitligi » eren keskin » time to burn » yastikalti bank » boyoz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the midnight meat train » get up » alp ustungor » istatistiktir » istinye park » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » alexandria stadium » oasis » tropic thunder » incir pub » yaprak dokumu » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » jean paul sartre