aksama yanima gel 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gel yanima
  2. yanima gel
  3. gel yanima gir koynuma
  4. ellerim yanima gelsin
  5. hasip gel yanima otur
  6. gel benim yanima nazenin dilber
  7. yanima gelme diyen sevgili
  8. siciyorum siviyorum yanima kar kaliyor
  9. yanima oturabilir misiniz denilen kizin reddetmesi
  10. aksama mac var mi

© 2008 - uludağ sözlük

aksama yanima gel başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aksama yanima gel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aksama yanima gel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lost » sifir alacagim deyip sifir alan delikanli » mike batiste » cemsbg » crane » amerika birlesik devletleri » shaqmarion » scarlett johansson » ercan dulgeroglu » cami cikisinda bildiri dagitan tkp li a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games