aksama kadar uyuyan adam 

kapat
  1. geceleri sırtı kireç tutana kadar çalışıyorsa en doğal hakkını kullanan adamdır.

adam gibi adamdır.

edit: başlık başıma kaldı be ya.
    #3191147 (gulce, 26.03.2008 02:15 ~ 02:22)
  2. keyfiyetten yapıyorsa tembel, zaruriyetten yapıyorsa çaresizdir, zira kimse geceyi gündüze karıştırmak istemez.
    #3191160 (jack daniel, 26.03.2008 02:19)
  3. sabah yatan adamdır.
    #3191168 (ehl i dil, 26.03.2008 02:22)
  4. gece çalışmak zorunda olan kişinin yaptığı normal bir davranıştır.

ör:gece vardiyasında çalışmak
    #3191182 (aLicia, 26.03.2008 02:25)
  5. başına keserle vursan "öldükten" sonra haberi olacak adam. (sabaha kada uyuyan adam içinde modellenebilir bu tanım. tabi çalışan, içen, sevişen kesim için.)

vardır bir sebebi hikmeti. belki "söyle bana doktor" şarkısı eşliğinde sızmıştır. belki "yorganın içinde osurduğu için" zehirlenmiştir. kimbilir. belki başka birisinin osuruk kokusundan hoşlanmıyordur.

...

(başımdan geçen hadiseyi anlatayım, canlı canlı. hatta canlı canlı espri bile yapabilirim.)

bugün (naklen yayın) rüzgarlıydı bizim memleket. gözüme bir şey kaçtı. belki saçımdaki kepeklerdi, belki bitlerdi, belki bildiğin inek tersiydi, bilmiyorum. bildiğim tek şey "kaçmasıydı". epey bi ovuşturdum. çıktı da "sevişmek", çin işkencesine döndü. ama böyle amansız bir uğraşın içine girmişken, gözüme zarar verdiğimin farkına varamadım. kanlanmıştı. insana "basur" gibi rahatsılık veriyordu. ne yapmalıydım, gözümden durmadan yaş geliyor, kendimi "sikiliyor" gibi hissediyordum. tam bir korku filmi. uyanamıyordum. "uyanamamak" mastarlı- astarlı kelimesini düşününce, "uyumak" astarlı kelimesi aklıma geldi. tüm işleri bir kenara bırakarak uyudum. gözlerimi açtığımda dert, tasa yoktu.
    #3191186 (keoma15, 26.03.2008 02:26 ~ 02:29)
  6. berbat bir durumdur. zira uyandığınızda uyanmış olmuyorsunuz hala afyonu patlamamış uykuya hasret bi adam gibi oluveriyorsunuz. gece uykusuna değişmediğimdir.
    #3191198 (alone with everybody, 26.03.2008 02:30)

© 2008 - uludağ sözlük

aksama kadar uyuyan adam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aksama kadar uyuyan adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aksama kadar uyuyan adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pablo neruda » husnu senlendirici nin yanlislikla sur a uflemesi » radical noise » sabri sarioglu nun kaleyi dusunmesi » tansu ciller e benzemek icin estetik yaptirmak » farid farjad » t cetveli » blog yazari » konfucyus dusuncesinin temelleri » sen benim geceleri uyudugumu mu saniyorsun memati a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games