aksama go disco 

kapat
  1. türkce ingilizce karisimi bir cümledir. aksam discoya gidelim mi? anlami tasir. ibrahim tatlisesin bir filminde ingilizce bilmeyen insaat iscilerinin turist tavlamaya calisirken kullandigi, ingilizce bilmeyen turkün ya da türkce bilmeyen ingilizin hic bir sey anlamayacagi söylemdir. sasilasi, gülünesi, izlenesi bir durumdur.
    #2675789 (mus7afa, 08.12.2007 12:44 ~ 12:45)

© 2008 - uludağ sözlük

aksama go disco başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aksama go disco ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aksama go disco nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» f 16 fighting falcon » guatemala » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » bekaret uzerine acilan basliklar » acz ve fakr » yaran msn iletileri » nesquik » galatasaray in ambleminin cakma oldugu iddiasi » cooler than jesus » kaygisizlar » beni susarken bolme » ask konusturur » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » kuzgun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ogrenci evi lezzetleri » mona lisa ya bakip 31 cekmek » selena vs kurtlar vadisi » sonu sacma biten fimler » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » gogus killarini yolmak » okeyde tas calarken darth vader a yakalanmak » hayat fatal i neden yoruyorsun » carriye roxalina » francisco guillermo ochoa magana » ask bekletir » kurtlar vadisi pusu giray » janos eckmann » full metal jacket » it s too late