aksam olunca yarelerim sizlar 

kapat
  1. muzeyyen senar'ın "muhteşem" bir şekilde icra ettiği şarkı.

Akşam olunca yarelerim sızlar
    Derdim çoktur değmeyin bana kızlar
    Bu aşkıma şahit olsun yıldızlar

Yeter Allah'ım çektiğim ah yeter
    Bu ayrılık (hasretlik) bana ölümden beter

istemem artık bana göre yar yok
    Kimi sevdim isem derdi benden çok
    Anladım ki bu sevdanın sonu yok

Yeter Allah'ım çektiğim ah yeter
    Bu ayrılık bana ölümden beter
    #3623381 (larker, 05.07.2008 15:25 ~ 15:28)

© 2008 - uludağ sözlük

aksam olunca yarelerim sizlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aksam olunca yarelerim sizlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aksam olunca yarelerim sizlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nolur nolur nolur » sozlukte yuksek mevkilerde tanidiklarim var » cya » orgensel baginti problemleri » radyo limon » taylan aile gazinosu » helal ettim hakkimi » mac yapanlarin etraftan su emretme hakki » oz aramizdi » francois feldman a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games