aksam misafirlerde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. haydi atlas vakit tamam aksam diyordun oldu aksam
  2. bela okumayin aksam aksam
  3. aksam aksam cok guldum
  4. aksam
  5. her aksam
  6. aksam aksam
  7. o aksam
  8. bu aksam
  9. aksam ezani
  10. aksam ve golgeler

© 2008 - uludağ sözlük

aksam misafirlerde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aksam misafirlerde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aksam misafirlerde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seri eksi oy veren ibne » tac atisi » gol sonrasi yuvarlanan futbolcu » sevgilisini ilk bulusmada open erkek » cocukken dayak yenilen kisi ile karsilasmak » zeki kayahan coskun » bayer » ataturk icin aglamak » adile nasit tipli kizlar » domaldinho nun aziz baskanim bunu al demesi » uzun boylu bayanlar » liselilerdeki okulun en deli sinifi biziz iddiasi » radyo uludag » jennifer carpenter » avon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » luciddreaming » turkiye cumhuriyeti since 1923 » uludag sozlukteki sarilar » nerede bu devlet nerede pijamalarim » bir tikky nin intihar mektubu » sevgilisini ilk bulusmada doven erkek » sorumluluk benim » baba nasihatlari » egitim ve doktrin komutanligi » sozluk yazari olunca kendini ordinaryus sananlar » dogunun limanlari » bobiler org » tay tay » independent project