aksam gazetesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aksam gazetesi web sitesinin hacklenmesi
  2. aksam gazetesi nin gurbetci teenager lari
  3. haydi atlas vakit tamam aksam diyordun oldu aksam
  4. bela okumayin aksam aksam
  5. vakit gazetesi vs zaman gazetesi
  6. aksam aksam cok guldum
  7. aksam
  8. o aksam
  9. aksam aksam
  10. bu aksam

© 2008 - uludağ sözlük

aksam gazetesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aksam gazetesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aksam gazetesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» are you there » grandiyotize » bc slavia prague » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » kaan » sacriter » kot pantolonu kesip kot sort yapmak » pisin biri » supurgesiz cadi » boru mu bu boru mu bu boru mu boru mu boru mu bu » jean claude van damme » facebook eski sevgilinizi bulmaniz icin bir aracti » amsterdam » facebook u olan uuserlar » mona sax » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » bira » cez basketball nymburk » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » paris je t aime » sarhos diyaloglari » formel dusunce bozuklugu » vw beetle da nazi marsi dinlemek » green cafe » amigurumi » aura hiemis » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » uyku felci » candan ercetin » youtube vs akp