aksam aci yemisti basuru cok yaniyodu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. basuru olmasina ragmen acili adana yiyen mazosist
  2. haydi atlas vakit tamam aksam diyordun oldu aksam
  3. bela okumayin aksam aksam
  4. aksam aksam cok guldum
  5. her aksam
  6. o aksam
  7. aksam aksam
  8. aksam
  9. bu aksam
  10. icerim ben bu aksam

© 2008 - uludağ sözlük

aksam aci yemisti basuru cok yaniyodu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aksam aci yemisti basuru cok yaniyodu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aksam aci yemisti basuru cok yaniyodu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » extended substance » when nietzsche wept » please mister postman » nightwalker » arditi » ogretmen bakanligi » dibi dibi rek » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » simdi onlar dusunsun » global kredi krizinde ergenekon parmagi » ayyash maghanda » tanimadigin kizi msn e eklemek » helal olsun dedirten entryler » agiz yirtmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cakma pilotmont » ilk planor » silmekten asinan burun » mustafa denizli nin besiktas in basina getirilmesi » kronik kuzu » autoshow 2008 » ilkokulun vazgecilmezleri » bas peri kulina » solo test » asante » beni birakip nerelere gidersin mysql server » amin oglu behcet » yaran cep telefonu mesajlari » yaran diyaloglar » sex friend