aksam 8 sabah 5 

kapat
  1. gece mesaisi çaışma saatleri.
    #3285414 (bi biskreme verdim, 18.04.2008 09:32)

© 2008 - uludağ sözlük

aksam 8 sabah 5 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aksam 8 sabah 5 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aksam 8 sabah 5 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karl marx ve friedrich engels » nightwalker » asyut petroleum » olmus mu » vanti lator » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » asil tendonu kopsa stad inlermis » imhotep » istek ezan hatti » ruyada uyuyamamak » whaz up man diyene fine thanks demek » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » sigara icemeyen insan » kacak kelebek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » avrupa yakasi replikleri » with the beatles » kurtlar vadisi pusu giray » ilk ucan balon » ask incitir » jet motoru » cennetin katlari » suudi arabistan » sogukta usuyen eller » vicortus » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » birol guven in lost senaristi olmasi » musaaden olursa ben gidiyorum » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » of ulan of