akrep nalan in kopegini ezerek oldurmesi 

kapat
  1. 90'lı yılların şehir efsanelerinden. doğru mu, değil mi, bilmiyoruz.
    #2170910 (bir avuc sacma, 21.08.2007 12:56)
  2. kopek xxsmall kadın xxlarc olunca dedikodunun dogruluk payi olması yuksek hadise.
    #2170918 (karakuzusu, 21.08.2007 12:58)
  3. http://www.barikat.com/saman/akrepnalan.jpg
    #2170923 (sosyalpenguen, 21.08.2007 12:59)
  4. götüyle dağ deviren insandan sonra götüyle köpek öldüren kadın da çıktı ya ne diyelim.
    #2170928 (isi degistirgeci, 21.08.2007 13:00)
  5. maltepe den sonra 2. köpek katili olarak akrep nalan ı hatırlamamızı sağlayacak hede.
    #2170931 (isildur, 21.08.2007 13:01 ~ 13:02)
  6. - hav hav
    (bkz: ölmeden önceki son sözler)
    #2184175 (darksideofthepink, 23.08.2007 15:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

akrep nalan in kopegini ezerek oldurmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akrep nalan in kopegini ezerek oldurmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akrep nalan in kopegini ezerek oldurmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about akrep nalan in kopegini ezerek oldurmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » there was a time » google » lens » seytanin fisildadiklari » ingiltere milli futbol takimi » lutfen yasalara karsi saygili olalim » vurursa gol olur vurdu aut » cm 03 04 » sahan gokbakar » francesc fabregas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sert mizac » mertebe » sigara nargile ve pipo arasindaki fark » dibi dibi rek » inis mona » ataturk un soyledigi iddia edilen sozler » bodie » meydanbenim » fzr 2000 » ben sizi yalniz birakiyim