akrep gol gol gol 

kapat
  1. *
    -akrep lakaplı bir futbolcuyu destekleyen çılgın taraftar söylemi.
    -microcosmos böcek olimpiyatlarında akrep ırkını temsil eden futbol takımının taraftarlarının sloganı.
    (ofkeli kalabalik, 30.07.2007 22:16)
  2. (#2034217) nolu entryde bahsi geçtiği üzere antalyaspor taraftarının akrep ismi ile özdeşleşme isteğiyle ortaya çıkmış kartal gol gol gol tezahüratının yandan yemiş ve akrep gol gol gol şekline dönmüş halidir.
    (bkz: kartal gol gol gol)
    (bkz: fener gol gol gol)
    (bkz: cimbom gol gol gol)
    (fibobacciyim, 15.08.2007 16:26 ~ 16:27)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» instiutional man » esmer kadinlarin killi olduklari gercegi » tomas sivok » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » en yakin arkadasin olmesi » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » losyondayim » samo » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » the darkness » pleasure to kill » gece oturup gunduz uyumak » 792 sayili petrol kanunu » madem gidiyorsun copu de gotur » sarimsakli ekmek » ben » belgariath » ritim » dertli dertli sicmak » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » disilerin kel erkeklerden hoslanmadiginin kaniti » justine henin » kafkaesque » bezgin » little green bag » kadinlar melektir kadinlar kutsaldir » star wars clone wars » ozlu sozler » gunde uc ogun yumurta yiyen ogrenci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa