akrebin laneti 

kapat
  1. ingilizce ismi "The Curse of the Jade Scorpion" olan woody allen'ın yazıp yönettiği 2001 yapımı komedi/dram/polisiye filmi.
    http://www.imdb.com/title/tt0256524
    #1048556 (alfred hickorkmaz, 24.12.2006 14:33 ~ 14:34)
  2. (bkz: akrebin gözleri)
    #1048588 (fowler, 24.12.2006 14:40)
  3. spoiler

sen tekilayla gargara falan mı yaptın?

spoiler
    #2611899 (lost control, 20.11.2007 22:58 ~ 22:59)

© 2008 - uludağ sözlük

akrebin laneti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akrebin laneti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akrebin laneti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okan bayulgen in tv programlari » ayhan akman » gunes gazetesi » yabani » chem 7 » nba de zenciler dunyada tatarlar » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » ilkokulun vazgecilmezleri » stevemcqueen » en mand kommer hjem » kurtler bu ulkeye ne vermistir » sevgiliyle beraber sicmaya calismak » allah seni top etsin » kalafat » gaba » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » spatyum » sozlukteki pkk lilar » yasamak icin oldur » siyaset meydani » gece evden gelen garip sesler » dungeon » victoria » hellboy 2 the golden army » seninki kac santim » kariyer net » dingil » kosullu sevgi » sikinti » kimiz icer ata binerlerdi » estrojen