akp nin ataturk sevgisi 

kapat
  1. ne kadar inandırıcıdır bilinmez ama yapılan icraatler ve eylemler gösteriyor ki bu durum, pkk'nın türkleri sevmesi kadar komiktir.

ayrıca söylenen bir kaç söz;

-islam karşısında laik biri değilim
    -Hem laik, hem Müslüman olunmaz. Ya Müslüman olacaksın, ya laik. ikisi bir arada olunca ters mıknatıslanma yapar. Mümkün değil, ikisi bir arada olamaz
    -Elhamdülillah müslümanım diyenlerin, şeriatçıyım demesi de gerekir
    -Ben istanbul'un imamıyım
    -Ben meclis'in dua ile açılmasından yanayım
    -Sayın Öcalan düşüncelerinin değil, almış olduğu kellelerin hesabını veriyor
    #4074926 (vicortus, 11.10.2008 17:31 ~ 17:38)
  2. zorunluluktandır. o da sadece resmi ortamlarda.

hikmetyar'ın dizinin dibinde pinekleyen bir şahsın partisinden de atatürk'ün yolunu takip etmesi beklenemez zaten.
    #4074941 (hyperion, 11.10.2008 17:33)
  3. yunanlıların atatürk sevgisi kadardır.acı olan şey ise akp'nin türkiye cumhuriyetinde iktidar olmasıdır.
    #4075029 (yurtseven kardeslerin en kucuu, 11.10.2008 17:52)
  4. atatürk'ün militarist veya teokratik değil, milli iradeye dayalı demokratik bir cumhuriyet bırakması ile yakından ilişkilidir.

türkiye'de zaman zaman darbeler olsa da bir süre sonra - öyle ya da böyle - yine demokrasiye geri dönülmüştür. fakat, ordunun kesintisiz yönettiği bir ülke olsaydı, şu an orada olamazlardı. halifelik devam etseydi, osmanoğulları, gürcü, arap veya kürt soyundan gelmediği için yine devletin başında bizzat bulunamayacaklardı. en fazla, şimdiki gibi, damat ferit benzeri olabileceklerdi.

ayrıca, millete "vahdettin'i kurtarma" sözü vermesi ve damat ferit'in idamını/cinayetini reddetmesi de önemli bir etkendir.
    #4075097 (sonkuzu, 11.10.2008 18:08)
  5. (bkz: şaka yapıyorsun)
    #4075104 (can bogazdan gelir, 11.10.2008 18:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

akp nin ataturk sevgisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akp nin ataturk sevgisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akp nin ataturk sevgisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about akp nin ataturk sevgisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.