akp liler pisarken digerlerinin cengaver kesilmesi 


kapat
  1. seçim öncesinde ve sonrasında gördüğümüz bir şeydir. türkiye resmi bir nevi.
    sokakta, okulda, kafede, kütüphanede, derste, amfide, markette, vapurda ve bunun gibi bilimum yerlerde akp'li olmayanların ağzını açıp gözlerini yummasına karşılık, akp'lilerin pısması ve söylenenlere hiçbir şey dememesi durumudur. belki "biz sandıkta verdik cevabımızı." diyorlardır ama, ben çok garip karşılıyorum. akp'li oldukları düşüncelerinden ve akp'yi gizli gizli(!) savunmalarından anlaşılan insanların akp karşıtı onca söyleme karşı hiçbir şey söylememesi ve adeta akp'li olmayanları haklı çıkartırcasına susması beni epey düşündürüyor.

    bir olay oluyor, akp'liler susuyor. akp'li olmayanlar "bunlar hep böyle." diyor ve başlıyor konuşmaya. acaba akp'liler onlara "haklısınız" demek istiyor da diyemiyor mu yoksa başka bir şey mi var burada? hiç ama hiç anlayamadım. belki de biz mecliste çoğunluktayız, siz de burada konuşun mu diyorlar, nedir olayları?
    öyle bir hale geldi ki bu durum, etrafımdaki herkes chp'li kesildi. akp'li kimse yok. e kardeşim siz değil miydiniz %50'lik oyla başa gelen. allah allah!
    #2487106 (bir avuc sacma, 18.10.2007 23:12)
  2. (bkz: pısmak)
    (bkz: pac man)
    (bkz: sanırım bize bir şey anlatmak istiyor)
    #2487133 (paramparca, 18.10.2007 23:16 ~ 23:17)
  3. (bkz: muhatap olmamak)
    (bkz: s... g.... davasını yapmamak)
    #2487150 (grand ekinoks, 18.10.2007 23:18)
  4. adamlar kadrolasmanin kralini yapiyorlar. devlet kademelerindeki heryer takkeli takunyalidan gecinmiyor. 6 bin polisi bir dugune gonderiyor devletin tum olanaklarini kendilerine kullaniyorlar. bende olsam bende ses cikarmazdim.
    #2487154 (scurtel, 18.10.2007 23:18 ~ 23:19)
  5. (bkz: havlayan köpek ısırmaz)
    #2487170 (arjen robben, 18.10.2007 23:20)
  6. (bkz: sükut ikrardan gelir)

    ya da

    (bkz: iki dinle bir konuş)
    #2487188 (banasonic, 18.10.2007 23:23 ~ 23:24)
  7. (bkz: suclu psikolojisi)

    (bkz: ulkeyi peskes cekmek)
    #2487190 (scurtel, 18.10.2007 23:24)
  8. gerçekten de akp'lilerin çoğu ya utandıkları için ya da korktukları için görüşlerini deşifre etmezler. 4-5 kişilik arkadaş gruplarının içinde ''ulan doğru söyleyin hanginiz akp'ye verdi'' muhabbetini yapmayan yoktur herhalde...
    #2487285 (shalamar, 18.10.2007 23:41)

© 2008 - uludağ sözlük

akp liler pisarken digerlerinin cengaver kesilmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akp liler pisarken digerlerinin cengaver kesilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akp liler pisarken digerlerinin cengaver kesilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» resimler ve hayaller » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » ne mutlu humanistim diyene » heroes » turk silahli kuvvetleri » genelkurmay baskanligi » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » antropometri pergeli » birim bir allah » kucuk suya ne denir » ev arkadasi » christina aguilera » yigit ozgur esprileri » imhotep » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sakaeli kaya mezarlari » lager » ibu sozluk » sertab erener » katy perry » molly sims » light » cnn » abdullah avci » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » ilginc diyaloglar » votka » prison sex » ne haber liboslar keynesciler » fuckin awesome