akp li belediyenin ormanda hadisli icki yasagi 

kapat
  1. Erzurum'a bağlı palandöken belediyesinin akp'li belediye başkanının, orman genel müdürlüğünden kiraladığı ve piknik alanı için kullanılması amacına dönük düşünülen alan için ilk iş olarak, içki içmenin yasaklanması icraatına koyulması ve bunu; kiralanan alana içki yasağını duyuran hadislerle süslenmiş tabelalar dikilmek suretiyle yapılmasına işaret eden, akla akp'li diğer belediyelerin yapmaya niyetlendikleri ( taksim'e cami yapmak ) ama niyetlerinin kursaklarında kaldığı aklı ve mantık kaçkını icraatları getiren, işin içine yine dinin katılması ile alkole istinaden türlü hadislerin yazılması neticesinde yine, dini duygulara oynandığını akla getiren ve bunda öte yasaklara bel bağlanarak insanların biçimlendirileceği gibi sapkın bir düşünceyi açığa çıkartan ve insana; ormanlık alanda içki içilmesi ile o ormanlık alanın mesire yerine dönüştürülmesinin alakasına dair düşüncelere yönelten ve ormanlık alanda içki içilmesinin yasaklanması ile ülkenin ve islam dininin kurtarılıp, türk insanının doğru yolu bulmasının sağlanmasında yadsınamaz bir etkisi olan, akp'li bir belediyenin yaptığı komik ve Donkişot vari bir tasarrufudur.

Böyle bir karar ne ilktir nede son bulacaktır. dinden referans alan bir suretin, aynı referansa sırtını dayayan bir parti( akp ) ile olan evliliğinin ertesinde bu tarz anlamsız ve faydasız uygulamaların gırla gitmesi pek bir doğaldır ve şaşırılmamalıdır. Hatta kemerler sıkı takılmalıdır; tek başına bir iktidar ile cumhuriyet meclisine hükmeden dinci bir partinin ülke genelinde yapacağı ve tüm halkı etkileyecek olan din soslu tasarruflarına şimdiden hazırlıklı olunmalıdır.

Erzurum'da ve yurdun değişik yerlerinden bundan önce yapılan uygulamalar, bundan sonra yapılacaklar konusunda az çok fikir vermektedir ve karşımızda güzel bir tablo ne yazık ki belirmemektedir. Akp başımızda kaldığı müddetçe de, hiç kuşkusuz belirmeyecektir.
    #2016176 (bluevelve, 26.07.2007 20:57)

© 2008 - uludağ sözlük

akp li belediyenin ormanda hadisli icki yasagi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. akp li belediyenin ormanda hadisli icki yasagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akp li belediyenin ormanda hadisli icki yasagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» allah allah diye bagirarak otobuse kosmak » phil selway » krikor lusavoric kilisesi » yalcin kucuk » koray candemir » ntv spor haftanin golleri muzigi » dave gahan » heath ledger » tutamadim kacirdim » salernitana a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games