akp den memnun olmak 

kapat
  1. Anlamadığım bir olaydır. 'kimse gazete okumuyor mu, kimsenin hiçbirşeyden haberi yok mu?' diye düşünürüm çoğu zaman.
    (bkz: cari açık)
    (bkz: yanlış özelleştirme)
    (bkz: dışa bağımlılık)

su alan bir gemide batana kadar memnun gitmektir.

soru:hiç kimse sevmiyor bu partiyi, kim verdi bu kadar oyu?
    #3765986 (stennlord, 03.08.2008 22:20 ~ 22:29)
  2. (bkz: amerika)
    (bkz: avrupa birligi)
    (bkz: israil)
    #3766006 (uurtskn, 03.08.2008 22:23)
  3. amerika ve israil ile birlikte bu ülkelerin türkiye'de sözcüsü haline gelmiş büyük medya patronları, ihale avcıları ve para babalarının içerisinde olduğu durumdur.
    sadece zenginler daha fazla zenginleşiyor..
    onun dışında yoksul halk her geçen gün zamlar ile biraz daha sefalete sürüklenmektedir.
    #3766022 (I belong to che, 03.08.2008 22:27)
  4. büyük siyaset adamı! celal talabani nin içinde bulunduğu ruh hali.

http://w9.gazetevatan.com...=191135&Categoryid=30
    #3766030 (delice, 03.08.2008 22:29)
  5. mevcut alternatiflerin daha da beter olması sonucunda kalınan mecburiyet.
    #3766041 (happylover, 03.08.2008 22:31)
  6. işi, aşı olan, muhafakazakar insan hali.
    #3766069 (prisoner in dilemma, 03.08.2008 22:36)
  7. ne ictiysen bize de getir demeyi gerektiren harekettir.
    #3766081 (taharetmuslugu, 03.08.2008 22:38)
  8. zengini daha zengin fakiri daha fakir ortadireği yok eden, dış borcu 220 milyar ytl den 400 milyara taşıyan sadece ve sadece aydın doğan medyasının yaptığı haberler ile ülkenin durumunu takip eden işte bu yüzden de gözü vergi borcunu silinen devamlı kol gerilen türk medyasının tek süper gücünü yanına çekmiş olan akp iktidarının vatandaşlarımızın gözünü nasıl boyadığının kanıtı olan durum. işin daha vahim tarafı bu kadarını cem uzan bile başaramadı.
    ama bu kandırmacalara ve haberlere inanan akp'nin ülkeyi huzurlu bir duruma ve ekonomiyi rayına otturtuğuna inandıran medyaya mı yoksa vatandaşlara mı bir şeyler desek...
    işte bu sebeplerden bu sözü diyen vatandaşımıza da vatandaşlarımızada kızamıyorum.
    #3787705 (BodrumTorbası, 08.08.2008 12:28)
  9. her özgür vatandaşın içinde bulunabileceği durum.

edit: eksi oy veren arkadaşlara sesleniyorum, herkes tekdüzelikten kurtulsun sağcısıda olsun solcusuda olsun,dincisi de olsun,ateisti de olsun bu bir çeşittir bir zenginliktir,önemli olan beraber geçinebilmek ve bu beraberlikten daha doğruya gidebilmektir.akp den özgür olan herkes memnun olabilir, aynı şekilde özgür olan herkes memnuniyetsizliğini de belirtebilir.bu demokrasinin güzelliğidir, yani illa herkes a"na avrat kaysın bunlara" ya da herkes "yaşasın akp" desin demiyorum.. tamam bağlıyorum farklılık güzeldir, akp de farklılık sağlayan partilerdendir, memnun olanda olacaktır olmayanda...
    #3787753 (cake on the dabak, 08.08.2008 12:40 ~ 18:26)
  10. (bkz: mazoşizm)
    #3787756 (aritra, 08.08.2008 12:41)
  11. deveye diken, insana züken* yaranırmış.

yani halkımız çok fedakar diyebiliriz.
    hakettiğini alıyor da diyebiliriz.

"memnunsan devam edelim aşkım" da diyebiliriz.
    #3787777 (posseidon, 08.08.2008 12:47)
  12. Amerikan siyasetçisi,AB komisyonerleri ve perşmerge başlarının yaptığı eylem.
    #3787790 (bir cipsten cikan 2 taso, 08.08.2008 12:52)
  13. siyasetin halkı kandırmaktan ibaret olduğunu anlayan zihniyetin, dil oyunlarıyla güzelim halkımızı yola getirmesidir.
    - ulan adam devleti satıyor?! soruma;
    - satsın banane ben yaşamıma bakarım. diye cevap veren akıllı kardeşlerimize mustehaktır.

"yarın ananızı da satarsa görürsün." soylemime maruz kalan sevgili, saygılı, bir o kadarda devletine bağlı milletimize; allahım akıl fikir ihsan eyle, en yakın zamanda doğru yolu bulsunlar.
    #3787893 (ruyaqibi, 08.08.2008 13:14)

© 2008 - uludağ sözlük

akp den memnun olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akp den memnun olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akp den memnun olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » yaratiliscilik » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » i guess you re right » olmek istemek ama olememek » cahillikler kitabi » israil » galleria » atsizcilar com » agiz yirtmak » hasan kurtulmus » prison break » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » moderator bizim siparis nerde kaldi » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olmek istememek ama olememek » ido dan mesaj gelmesi » tuhh kahretsin » asansorde bir basina yapilanlar » turgay bahadir » bir joker olarak ergenekon » nightwalker » insanlar » nesquik » breaking bad » basliklari alt alta okumak » olasi turk spor gazetesi haberleri » metalist kharkiv in real madrid ayarinda olmasi » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » x dogumlu olmak