akor matematiktir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. akor
  2. diminor akor
  3. major akor
  4. minor akor
  5. dokuzlu akor
  6. yedili akor
  7. akor listesi
  8. akor siteleri
  9. uc akor gitaristi
  10. akor baglanislari

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» devils advocate » 17 mayis 2000 » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » 792 sayili petrol kanunu » thehungersite com » oyundayim » kac kilosun sorusuna alternatif cevaplar » hollanda konsoloslugu » awake » saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » turbanli voleybolcu » arjen robben » faruk ayakkabi » the day as burzum killed mayhem » moliere icin » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » cevapsiz soru » tuna uzumcu » mutlu olmak icin » 301 kalkarsa 300 le 302 nin arasi bos kalir » ruslar in dunyaya kazandirdiklari » kenan dogulu » krematoryumu zabitanin basmasi » galatasarayli taraftarin fenerbahce yi alkislamasi » baglama » 30 days of night » orospu cocuklari » tarihteki unutulmaz ayarlar » the incredible hulk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa