aklinizi alirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben alirim
  2. alirim yok
  3. arkani alirim
  4. facani alirim
  5. alirim anahtarini
  6. gadani alirim
  7. ben aci satin alirim
  8. alirim ayagimin altina
  9. akilli ol aklini alirim
  10. boslugunu alirim senin

© 2008 - uludağ sözlük

aklinizi alirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aklinizi alirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aklinizi alirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lsd » paranoid sanri » bas agrisi » atm den makbuz isteyen anarsist genc » engin ceber » heroes » uvjb » jalapeno ve nacho klasigi » isinmak icin vodka icmek » bekledikce guzellesen seyler » paranoya » turk polisi » zekeriyabeyaz » uzun kot etek giyen turbanli » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » g56ogle » geometri » siyaset meydani » elimde olsaydi » sevgiliyi sol frame getirmek » kawakita saruin » matematik fikralari » give a fuck » pkk sempatizani yazarlar » nba de zenciler dunyada tatarlar » parapraksi » bu cocuk okumaz » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » eczane kokulu idrar » papagan