akliniz hayaliniz durur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. deli sikini beller durur durur eller
  2. ne oldu akliniz basiniza mi geldi
  3. bos basak dik durur
  4. bu daglarda sesim durur
  5. hoca bu durur mu yapistirmis cevabi
  6. yunus durur benim adim
  7. erkek adam sozunde durur
  8. sen iste kobi akan sular durur
  9. sen iste kobim hakan sular durur
  10. sen iste melih akan sular durur

© 2008 - uludağ sözlük

akliniz hayaliniz durur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akliniz hayaliniz durur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akliniz hayaliniz durur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» senden cocugum olsun istiyorum » lost un en guzel bayani » unutulmayan melodiler » ilk once kim istifa edecek » tsk nin ulkeyi kaosa suruklemesi » taraf tan genelkurmaya sekiz soru » laz » halit akcatepe » ohsss » jazzamor » ros asana » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » murat ata » tumen » kebap 49 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » manisa kebabi » dengeli beslenme » rs ne la » sevgiliye hitap bicimleri » taraf » sol » maradona nin aziz baskanim beni al demesi » vakko » casuslugun temel kurallari » ses bombasi » komur demokrasisi » aynaya kafa atmak » kaos gl » her yil 100 bin fethullahci polis oluyor » bebek okan