aklin kadar konus 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. guard in kadar konus
  2. basligin kadar konus
  3. paran kadar konus
  4. nickin kadar konus
  5. karman kadar konus
  6. karman kadar konus kocum
  7. paran kadar konus diyen insan
  8. atmosferde kapladigin hacim kadar konus
  9. ne zarmis konus konus asirladir bitmedi
  10. aklin yolu 1

© 2008 - uludağ sözlük

aklin kadar konus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aklin kadar konus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aklin kadar konus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» womanizer » yek vucud menfi rey veren oglan » puberte » kanat atkaya » the way i am » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » bu sevda bitmez » eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » yasamsal tespitler » kelime salatasi » gorsel agnozi » divisio » borsa » bluetooth » siyaset meydani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » somatopaknozi » michelle marsh » football manager 2009 » kasaba fotograflari » unio mystica » ben ve yalnizlik » lavabo deliginden penis cikmasi » hipnogojik fenomen » somnambulizm » sapka yapamayan cuheyla » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » the doors cafe » dalgali uzun sac » elazig da mini etek giymek