aklimin iplerini saldim 

/ 2
kapat
  1. ne garip başkalarının yazdıklarında insanın kendini bulması, başkalarının yazdıklarının yaptıklarımızla aynı olmaz çok acı, kişiler değişsede hissedilenler, beklentiler, hayaller ve acı gerçekler hep aynı...

--spoiler--
    o giderken
    bir an durup peşinden baktım
    ne dersin?
    umarım beni affedersin
    ne dersin?
    belki de terk edip gidersin
    gider misin?
    --spoiler--

sonuç olarak ne affediyorlar, ne de geri dönüyorlar, gidiyorlar ve kalana sadece bir an ya da saatlerce gittikleri yöne doğru bakmak kalıyor... yalnız kalıyoruz ve bu çok can acıtıyor...
    #2575934 (fatal, 10.11.2007 13:27)
  2. duzenlemesi ve vokali ile yarmis bitirmis mukemmel yuksek sadakat parcasi.
    #2788849 (faidelibilgi, 04.01.2008 16:22)
  3. aklımın iplerini saldım bu gece. Mantığımı sulara bıraktım işte. Çıplağım! düşüncelerim çıplak! Mantığımdır en güzel kıyafetlerim ama saldım işte onları da en soğuk sulara. Delirmek üzereyken ne olur acaba? Nasıl hissedersin bunu ya da hissedilir mi ki bu?
    Yaşamanın en güzel dokusuydu senin dokunuşların. Yanımdayken nasıl bırakırdım kendimi kollarına? Aklımın iplerini yönetmekti en zevk aldığım çünkü aklımdı belki sevdiğin ama bu bırakış aklımla oynadığın en güzel oyundu. Yenileni yine ben oldum şanslıydın çünkü en başından beri hile yapmadığın belliydi en büyük hileyi kendime yaptım. Aklımın iplerini bıraktım!
    Yorgunluğumu kucaklayasım yok, isteksizim yaşama tutunmak konusunda belki delirmek içindir tüm varoluşum., yaptıklarım, konuşmalarım... dedim ya bu gece aklımın iplerini saldım.
    Ne dersin?
    *
    #2916148 (PNaR, 29.01.2008 22:54)
  4. bir aralar deli gibi dinlerken sonradan unuttuğum ve bu sabah 6.30 civarı rastgele trt2'de denk gelerek, bana eski bir dostu görmüş hissi yaratan şarkıdır. nedense hakettiği ilgi ve şöhrete kavuşamamış bir şarkıdır.
    #3022601 (regulus, 18.02.2008 07:38)
  5. dipsiz ve karanlik gecelerimin sarkisi.*
    #3648417 (sungeria, 10.07.2008 23:18)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

aklimin iplerini saldim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aklimin iplerini saldim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aklimin iplerini saldim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» daniel ortega » gece anneye mutfagi karistirirken yakalanmak » kirkayak teknigi » alternatif prezervatif isimleri » kutsal ruh » nuran bayram » arabanin arka camina okul ismi yapistirmak » bir cocuk sevdim » aiwa » esini erkek dogum uzmaninin ellerine birakan tip a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games