aklimda 

kapat
  1. lades tutuştuktan sonra oyunu kimin kazandığını belirlemeye yarayan kelime.
    #386115 (ingılışık, 30.06.2006 02:26)
  2. ezginin günlüğü tınısı, ağrısı, sancısı... "sen unut geçmişini, ben aklimda tutarım" vakası değil,ya da

"yüreğimdeki aklımda
    hep aklımda, hep aklımda...
    akıl kesildi yüreğim,
    yürek kesildi aklım da..." şeklinde bir ozdemir asaf alegorisi hiç değil...

en çok onlar kadar naif, en az onlar kadar nadir...şöyle ki:

"Bir ucunda yar oturur, ayakları suda
    Bir ucunda kelebekler bu sandalın
    Zaman zaman hüzünlerim düşer suya
    Dudağımda emaneten bir kahkaha
    Aklımda yoktu hiç ölüm,yar
    Aklımda yoktu hiç ölüm..

işte yalnızlığım gelir senin gittiğin yerden
    Aşktı geçen aramızda laf değil
    Anladım sonunda, sevdiğin kadardır aşk
    Hayat nedir ki, bir düş, gördüğün kadar..

Sevip sevip unutmanın bir yolu olmalı
    Yakışmıyor ne giysem üstüme
    Sorar durur mırıl mırıl içimde bir kedi
    Yaşayan kaldı mı sahiden geçmişi?"
    #1144413 (endless, 12.01.2007 23:26)
  3. ladeste yenilen insancığın duymak istediği son kelime....
    #3044948 (earwen, 22.02.2008 21:07)

© 2008 - uludağ sözlük

aklimda başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aklimda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aklimda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kiss of death » 13 agustos teoman paramparca senfoni » uusers chat » cizgi film karakterine asik olmak » roads » galtee » memur maasiyla araba ev ve yazlik alabilen aileler » kenter » malimtrak » sinemada film bitince alkislamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games