aklim karisti 

kapat
  1. bir kenan dogulu şarkısı.

Hangi rüzgar attı seni
    Niye döndün ki geri
    Kimseler seni sevmedi mi ?
    Umduğun gibi deli deli

Küllenip giderken acılar
    Kendi kendime yaşamaya
    Donmuş bir göz yaşı gibi
    Akmayan şu yaşantıma
    Alışıyordum, öğreniyordum
    Savaşıyordum, kusura bakma başarıyordum

Aklım buz gibi yanına koştu
    Ellerim ellerine kaçtı
    Bu ziyaret amacını aştı
    Kaderim yolundan şaştı

Yüreğim bana karşı çıktı
    Karışmam bu iş beni aştı
    Olan oldu ateşini yaktı
    Yine aklım çok karıştı
    #369488 (salca, 23.06.2006 19:40)
  2. şarkının klibinde biri bulgar biri ukraynalı olmak üzere iki hatun vardır.
    ukraynalı hadi neyse de, sarışın olan bulgar bir icim sudur.
    #459994 (can, 25.07.2006 18:39)
  3. kenan doğulu'nun en güzel şarkısı. klibinde sadece gömlek ve çamarışı giymiş hanımefendi dikkat çekmektedir.

işte o klip: http://www.youtube.com/watch?v=RKQ-ij7alGg +
    #599938 (yahudi yerlesimci, 02.09.2006 12:40)
  4. kenan dogulunun ex aşkım albunde yer alan çıkış parcasıdır..
    #677556 (seda, 29.09.2006 16:52)
  5. kenan dogulu'nun eski, güzel sarkilarindan bir tanesi. *
    #950977 (KoPuSh, 04.12.2006 23:42)
  6. (bkz: girl interrupted)
    #1264937 (vera, 06.02.2007 09:48)

© 2008 - uludağ sözlük

aklim karisti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aklim karisti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aklim karisti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» firedod » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » avrupa yakasi » kariyer net » entheogenic » hayalleri ertelemek » sarkilardan akilda kalan cumleler » kiyamet » archie thompson » we are but falling leaves » nothing else matters » herry » erol yarar » yurtseven kardeslerin en kucuu » klang cagrisim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » duran toplarin usta ismi sabri » delorean la zamanda yolculuk yapan eski sevgili » sozluk yazarlarinin sifrelerinin hikayesi » fabala » skopofili » mutizm » melengic kahvesi » uzun ince bir yol » brick top » demostrasyon » illidan stormrage » dunyanin en iyi rock grubu » kirgizistan milli futbol takimi » ahmet necdet sezer » skillet