aklievvel 

kapat
  1. aslında aptal anlamına gelir.
    #555024 (chanson de roland, 18.08.2006 22:15)
  2. gerizekalı manasına gelen, radyo programcısı muzonun sıksık kullandığı bir kelime.
    #600914 (lilith, 02.09.2006 17:59)

© 2008 - uludağ sözlük

aklievvel başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aklievvel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aklievvel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orhan pamuk » sezgin ozhan » bir ergen blogu olarak uludag sozluk » elif cagli » entry ve nick uyumu » ac bellinzona » travesti arkadas ile beraber intihar etmek » benim hic rocker sevgilim olmadi » birak bu rock n roll u » believe in your own eye a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games