akli bacak arasinda olan yazar modeli 

kapat
  1. Yaşı, medeni hali, yaşamını sürdürdüğü yer, sosyoekonomik ve eğitim durumu değişmekle birlikte tek ortak noktada birleşen yani; cinselliğe olan açlıkları ile genelde abazan bir ruh hali ve saplantılı dürtüleri ile her an her türlü cinsellik ile ilgili ya da ilintili eylemi yapabilecek denli, akılları olması gereken yerde olmayıp en olmaması gereken yerde olan,

sol çerçevede dolaşırlarken arkalarında bıraktıkları ve her biri vıcık vıcık cinsellik barındıran boşaltımlarından kolaylıkla tanınabilen,

görüldükleri an uzak durulması ve hiçbir suretle temas kurulmaması gereken,

bir yandan muhafazakar maskesi takar iken diğer yandan ise; yaşanılan ülkedeki bir çok muhafazakarın kapalı kapılar ardında icra ettiği cinsel sapkınlığın alasını icra eden,

bu nedenle de ikiyüzlü ya da yüzsüz olan ve düşünme yetileri gelişmediğinden düşüncesizce saçmalayarak olmadık başlıklar ve entryler ile içlerindeki cinsel açlığı dışa vuran yazarlardır.
    #3265697 (bluevelve, 13.04.2008 19:13)
  2. (bkz: üretim hatası)
    #3265702 (cin cikartirken carpilan hoca, 13.04.2008 19:15)
  3. (bkz: kafa siken dar mezhepli zırvaları)
    #3357345 (arabam var, 04.05.2008 22:08)

© 2008 - uludağ sözlük

akli bacak arasinda olan yazar modeli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. akli bacak arasinda olan yazar modeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akli bacak arasinda olan yazar modeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» e2 » getirmezemi » marley » ardakalan » kopeklere verilen gerizekali isimler » sevgiliyle prensipte anlasmak » oktay sinanoglu » sevgilisine bikini giydiren erkek » ferag » yaran fikralar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci