akkaya 

kapat
  1. sivas'ın hafik, imranlı ve ulaş ilçelerinde bulumam köy.
    (t square, 27.09.2007 15:23)
  2. hafik'in tozanli deresinde bulunan en susuz ve en dandik köyüdür. oymaderenin gölgesinde kalmıştır her zaman.
    (adiinsan, 09.10.2007 16:02 ~ 16:03)
  3. deniz isimli estetik harikası oldugunu sanan kuş beyinli nin soyadı *
    (don michael corleone, 09.10.2007 16:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» galapagoslu iguana » cuce » hidayet turkoglu » eski sevgiliye sarkilar » protein tozu » nokia 8110 » gonzales » sarimsak yiyip dis doktoruna giden insan » sebnem ferah in elini opmek » tip okumayan insanlarin gereksizligi » ruzica si bila » fuad husnu kayacan » scotty beni isinla » lala mustafa pasa camii » bertaraf et » sarkilardaki yar fenomeni » peri diye birsey yoktur » abi » vera lynn » shockwave » ates dusurucu » arkadasin abisine asik olmak » yakarim geceleri » cihat sener » giving up » eski asklar » eski sevgili » john terry » god of war chains of olympus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa