akka antedon garden hotels 

kapat
  1. * beldibi, kemer'de yer alan ve 90.000 metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş tatil köyü. mimarisi cumhuriyet dönemi baz alınarak yapılmıştır. şirket toplantıları ve özel davetler için kullanılabilecek sekiz ayrı toplantı odası mevcut. ve bence en güzel yanı da çocuklarla uğraşmadan rahat bir tatil yapılabilinsin diye çocuk klübünü 23:00'a kadar çık tutmaları.*
    http://www.antedongarden.com/
    (pisikedi, 08.05.2008 23:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» evli bir erkege asik olmak » sigarayi birakmak » ele vermek » seovi marsi » akiskanlar mekanigi » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » abanmak » kalcasinda ben olan kizlar » takim elbise giyen erkek cocugu » reconquista » forvet arkasi serbest adam » fibonacci » uludag sozluk facebook grubu » delirmek » bir gol gule duserse gol degil de gul bulanir » yol arkadasim » padok kizlari » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » sebnem le fatih » ask sokagi » tartisma uzadikca artan desibel » ale l itlak » belediye otobusunun magellan ruhlu on cam yolcusu » flort etmenin avantajlari » ali sunal » gode cengiz » sevgilinin kalcasinda tokat izi gormek » dans » alternatif var misin yok musun diyaloglari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa