akindayim 

kapat
  1. yaşar gölbaş'ın sahibi olduğu kısa ve orta mesafelerin başarılı safkanı
    ORJiN:hamas(IRE)-snoozy time(GB)
    (grand ekinoks, 14.02.2006 20:04)
  2. pazar günü isatnbul'da fuat cakarile koşacak olan at.
    (grand ekinoks, 06.05.2006 06:54)
  3. geçen hafta koştuğu yarıştan önce topalladığı görülen, yarıştan daha kötü bir sakatlık geçirmeden çıktığı için sevindiren safkan.
    (ahmedinejad, 01.08.2007 21:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yiyebildigin kadar ye kampanyasi » lm egrisi hareketleri » kralice ikinci elizabeth » bir allah bir fener bir de rus kizlar » soldier of fortune » ingilizce bilmeyenin ingilizce kartviziti olmasi » reyhanli nin tarihi eserleri » haydi hayirli traslar » olur un tarihi eserleri » risk nedir sorusuna budur deyip sifir almak » samsun 216 » welcome home sanitarium » flamenco turca » polisi sag sol kavgalarinda tarafsiz sanmak » sevgili » bakkaldan sakiz calan cocuk » arapkir in tarihi eserleri » ordinary wizarding level » koncinalar » var misin yok musun mevlut » sattim kanalturk u sizi de saticam » legende yikanmak » taklamakan » para cokomel egrisi » kalinti gerilme » kagit uzerinde » necmettin salaz » necip fazil kisakurek » sevgilinin borderline oldugunu ogrenmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa